Halálpontos célzás! Az ön kommunikációs céljait is megfogalmazzuk!
Tudjuk, hogy kinek mit üzenünk!
Megvannak az eszközeink az üzenetek célbajuttatásához
Kiadványok készítése - 3.7 out of 5 based on 3 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

Kiadványszerkesztés, brossúra, katalógus, szórólap készítés a tervezéstől a nyomdáig

Nomytatott és digitális kiadványok készítése a tartalom létrehozáson és grafikai tervezésen keresztül a nyomdáig, vagy a monitorig.
Teljes cégarculat tervezése: logó, névjegykártya, levélpapír, szórólap, katalógus, brossúra, nyomdai előkészítés, stb.

Egy-két évtizede még úgy tűnhetett, hogy a digitális világ, a számítógép, az internet háttérbe szoríthatja a hagyományos, papír alapú kiadványokat. Hogy ez mennyire nem így történt, talán még a szakma képviselőit is meglepte. Elég csak szétnézni egy újságárus standon, vagy egy kiállításon.
Mindez azt bizonyítja, hogy a kézzelfogható, lapozható, nyomdafesték illatú kiadványok mit sem vesztettek népszerűségükből. Egy igényes katalógus, brossúra továbbra is elengedhetetlen egy komoly cég, vállalkozás hitelességének, arculatának megteremtéséhez.
A mindenki számára elérhető kiadvány és képszerkesztő programok rohamos elterjedése kezdetben sok laikust is arra sarkalt, hogy kipróbálja magát és grafikai képességeit. Ebből születtek a borzalmasan amatőr, ízléstelen "művek". A legtöbben gyorsan belátták, hogy egy program magában nem elegendő, szükség van még szaktudásra, kreativitásra, így aki profi, igényes kiadványt szeretne készíttetni, továbbra sem spórolhatja meg az erre szakosodott vállalkozások munkáját.

Nem csak a formát adjuk, de a tartalom létrehozásában is segítünk

A Forte Communications KFT kommunikációs ügynökségként nem csak a megrendelő elképzelését önti formába a tervezéstől a nyomdáig, de a hatásos, meggyőző, kellően informatív tartalom létrehozásában is hathatós segítséget nyújt Önnek.